hepinize merhaba;
10 aylık ikiz bebeklerim icin Elit danışmanlık maslak firmasından (www.yatilibakici.info) Filipinli-calışma ve oturma izni olan yatılı bakıcı talep ettim.evimde golden cinsi kopek olduğunu ve max 35 yaşında bir bayan aradığımı belirttim.bana bir bayan buldular 37 yaşında olduğunu daha once 7 yıl İsrail de 4 yıl kıbrısta bebek ve bebekler baktığını soyledi ben de onay verdim.akşamına evime geldi ikiz bebeklerim olduğunu gorunce şok gecirdi kendisine evde sadece bir cocuk olduğunu soylemişler ve 10 aylık olduğunu duyunca cok uzuldu ona buyuk olduğu soylenmiş ayrıca kendisi kopeklerden cok korkarmış salondan iceri giremedi bile yaşıda 42 ymiş daha oncede bebek hic bakmamış değil calışma izni oturum izni bile yok vizesi yok 20 gun sonra bitecek.kısaca ne solendiyse bana hepsi yalan.ertesi gun gelen kadını hemen geri gonderdim tabiki.şirket sahibini aradım ve verdiğim 500 dolar komisyon ucretini geri iadesini istedim.kendisi bir suru hakaret eşliğinde parasının uzerine su icmemi soyledi.savcılık maliye ve sgk ya tum şikayetlerimi yaptım aman sizinde olsun diye buraya da yazıyorum doladırıcılardan uzak durun olan hep bebeklerinize oluyor paranız evinizde yabancı olması sizin yaşadığınız bu kadar buyuk stres..