Arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu. Şukurler olsun ki uykusu, yemesi, emmesi duzene girdi. Dişleri de cıktı şukur. Sorun bende. Hala regl olmadım. 15-16 yaşımdayken prolaktinim yuksek olduğu icin 2 yıl tedavi gormuştum. O donemde de kilo almıştım, psikolojim yerle bir olmuştu hormonlar yuzunden. Ama şimdi cok daha zor durumdayım. Diyetimi, sporumu yapıp bebeğimi bol bol emzirmeme rağmne değil kilo vermek durmadan almaya başladım. Aynaya bakamaz oldum. Eşime yaklaşmıyorum zaten. O bana destek olmaya calışıyor. Beni her halimle sevdiğini soyluyor surekli ama ben kendimi hic iyi hissetmiyorum. Her yerim ağrıyor, ellerim ayaklarım bile davul gibi şiş. Duygularım desem inişli cıkışlı. Surekli ağlamak istiyorum. Okulum bittikten sonra tum arkadaşlarım başka şehirlere dağıldı. Ne bir arkadaşım var konuşabileceğim ne de ailem yakınımda. 12 saatlik mesafeden telefonla konuşmak da yetmiyor. Evde bunalıyorum. Eşim arada cocuğa bakıyor beni dolaşmaya gonderiyor. Ben bir koşede oturup ağlıyorum. Ne olacak benim bu halim? Bana bir yardım edin kızlar.