Sunnet olan erkek cocuğa duğunler kınalar vs ne sacmalıkk
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Sunnet olan erkek cocuğa duğunler kınalar vs ne sacmalıkk
-
30-09-2022, 05:42:44Hadi bende bir konu acayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın icinde ve 8 aylıkken sunnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz duğununu yapalım diyorlar ..duğun dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi gunundede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tur olayların bana sacma geldiğini, ve istemediğimi soyluyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sunnet duğunleri sacma gelmiştir..bir erkek sunnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..duğunler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız cocuklarına ise cozz hic bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gorduğunde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın boyle sacma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek cocuğuna bu ozen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sozler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy duşuncesi bile sacma ..eee eğlence var oynuyoruz gobek atıyoruz neden bu eğlence şey kem kum oğlumun pipisi kesildide işte o yuzdenn..