Selamlarrrr... ilk oncelikle hamile oldugumu 6. Haftasinda ogrenen biri olarak herkese selamlar ... 67 kilo ile hamilr kaldim ilk uc ayimda salataliktan baska bisey yiyememistim aksamlari bulantim ve kusmam oluyodu benim(( acliktan agliyodum esimde benle beraber agliyodu garibim 3 aylikken hareketlerini hissetmeye basladim 3.5 aylikken cinsiyetini ogrendim oglusumun
Karnim buyudukce hareketleri cogaldikca daha cok baglandim yavruma 37. Hafta olmustu artik hastahaneye muayeneye gitmistim doktor haftaya tekrar gelmemi soylemisti .. 38+5. Gunde tekrar gittim doktoruma gecen hafta 1 cm acilmam oldugunu soylemistiniz diyince hemen muayene etti ve 3 cm acilman var dedi senj gondermem artik sorumluluk almam dedi ama benim o haftaya kadar ne suyum geldi ne nisan vardi nede agri sizi kasilmam vardi... neysr yatisimi yaptilar saat 3 gibi 3.30 da sanci odasina aldilar ordaki hatunlar sancidan bagiriyolar ama bende tik yoktu (( hemsire geldi serum takti suni sanci verdi ... yarim saat sonra sancilarim geldi suyumu yine doktor patlatti 3 saat sanci cektim doktor ikin dedikce ben basimda duran doktorun eline sarildim ))) basimda 4 doktor vardi en son net hatirladigim bebeginin saclari gorunuyo kafasi elimde hadi kizim dedigi 15 veya 10 dk da dogum yaptim cok sukur suan yanimda 50 gunluk bi bebek uyuyo kara gozlu ayni babasi yerim ben onuuuu cok sukur onu bana nasip edene rabbim olmayanada tattirsinnnn hepimizin bebislerini bizlere bagislasin