merhaba kızlar...
yaklaşık 1 yıldır suren bi birlkteliğim var...kardeşlerim tanıştı erkek arkdaşmla.bende onun ailesiyle telde olsun yuzyuze bayramlarda olsun goruşuorum.annemde bilioo ama babam bilmio sadece..şmdi biz ciddi bi adım atmak istiyoruz..fakat sevdiğimin maddi durumu duğun ev eşyaları v.s gibi durumlar icin yetersiz kalıyor..yani sadece şuanda nişanlıı kalabilirizz..onun ve ailesinin duşuncesi bu nisan-haziran arasında soz nilan yapıp seneye haziran ayı gibi duğun yapmak istiyorlar..elbetteki kendi acılarından haklılar..elde avucta olmayıncaa ole kolay deil borc altına girmek..ben omurluk sevdiğim icin beklerimm ama nişanlı kalıpp beklemek istiyorum yani yaklaşık 1 sene kadar nişanlı olaraK...annemle bu konuyu konuştuuğumda hazır olunca gelsinler ben bu sorumluluğun altına giremem herkes bi ton laf edicek durumlarının olmadığını neden cevremiz bilsin dioo ... ya bole bi duşunce varmıı elalemi duşunuo...kendisi de 9 ay nişanlı kalmışş yani..en fazla 8 ay kalırsın dioo.tamam zaten cocukta uzatma taraftarı deil ama elde olmayınca başka caresimi var..rahat rahat evlenmek varken....offf acayipp bunalımdayımm..nişanLı olupp beklemek daha başka die duşunuorumm yani daha rahat evden cıkabilirim birlkte olabilirim v.s....ya nolur kızlarr akıl verin annemi nası ikna edebilirimmm...cıkmazdayım.... bilmiyorumkismile:gitme::1no2::1no2:senağlama senağlama
Nişanlılık suresi... :((
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Nişanlılık suresi... :((