Merhaba, kızım tam 15 aylık oldu ama hala yurumuyor. Popo ustu butun evi geziyor. Sehbaya tutunup kalkmaya calışıyor yapamıyor , bizden yardım istiyor popodan destekli kalkıyor. Ellerinden tutup yurutuyoruz bir koridor boyu yuruyup oturuyor devam etmiyor. Parka goturup yuruteyim diyorum 2-3 adım atıp hemen oturmak istiyor.
Algılama konusunda sıkıntı yok. Ne desem anlar, getirir, goturur, oyuncaklarıyla oynar, taklit yapar, kitap okumaya calışırı icindeki kuşları gosterir cik cik , kendi adını soyler dili donduğunce. Anne, baba, dede, burda, cay, su vs. Kelimeleri de soyluyor ama iş yurumeye gelince yok maalesef.
Sizin var mı boyle ornekleriniz ne zaman yurudu acaba bebekleriniz?
H.sonu ortopediye goturucem bakalım ne diyecek?
Başka ne yapmam gerekir?
Ortopediye gittik sol ayakta dışa basma var dedi tekrar bir cocuk ort. Goturucem. Var mı boyle birşey başına geşen cok mu gec yurur sizce??
Son gelişme: kızım bugun akşam ustu koltuğa tutunarak sıralamaya başladı cok şukur. Hala tutunarakta olsa ayağa kalkamıyor ama calışmaları var bu yonde. Ohhhh icim biraz da olsun rahatladı.
Kizim19 Aylik olunca yurudu..boyle birsey yasayan olursa diye konuyu devm ettirmek istedim..
15 aylık kızım yurumuyor!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 15 aylık kızım yurumuyor!!