Normal doğum diye gidip sezaryen olmak (doğum yapmamışlar okumasın)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Normal doğum diye gidip sezaryen olmak (doğum yapmamışlar okumasın)
-
30-09-2022, 05:15:54en rezil doğumlardan birini yaşadım canlar. Doğum gece kanamayla başladı tuvalete gitsem mi gitmesem mi diye uşenirken gidip baktım kanama var. Doktorumuzu aradık hemen hastaneye gidin dedi hastaneye gittik. Nstde sancı var gorunuyordu ama sancım hic yoktu. Yok dediğim icin de gelip rahim acıcı ve suni sancıyı bilgim olmadan taktılar şekerli su deyip.. Yemek de yedirdi bana hemşireler gucleneyim diye bir guzel.. Lavman da yaptılar.. Hic birinin aklına acıklık var mı yok mu diye bakmak gelmiyor. Anlatırken bile urperiyorum hala. Sabah doktor gelip bebek aşağı inmemiş cok zor doğum olur sezaryene alalım sonra son dakikada sezaryene al deme dedi ağlaya ağlaya kabul ettim. Ameliyata yatırdılar tam narkoz vurulacak hemşire acsın değil mi dedi, yoo dedim, nasıl yoo diye azarladı bu bahsettiğim ozel hastane bu arada.. Ameliyat olacağını bilmiyor musun dedi hayır planlı değildi normal doğum olacaktı hemşireler kahvaltı yaptırdı dedim, ne bileyim daha once ameliyat olmadım ki.. Kaldırdı beni bir daha dort saat sonra ameliyata aldılar ama o suni sancı canlı canlı belimi kesiyorlar gibiydi beş dakikada bir.. Butun sancıyı cektikten sonra ameliyata aldılar sorumsuzlar.. Oğluma uzaktan bakmak kucağıma hemen alamamak ayılamamak o kadar icime işledi ki... Kendimi anne gibi hissedemedim. Sonradan kameraya cektiklerini izledim bebeğim ağlarken bu onun sesi mi anne diyorum... Her gelen nasılsın diyene bozuk plak gibi doğru soyleyin o iyi mi bebek iyi mi diye sorup durmuşum narkoz kafasıyla. Bir turlu ikna edememişler iyi olduğuna. Cok zordu sonrası da oncesi de cok şukur oğlum sağlıklı tek tesellim bu. Hastanenin daha cok rezilliği var ağrı kesici iğneden korktuğum icin hemşirenin iyi cek acını o zaman deyip gitmesi gibi... Aynı şekilde başka bir hemşirenin de nazımla oynaması o kadar duamı aldı ki.