merhaba arkadaşlar..oğretmen olduğumuz icin atama durumları yuzunden duğunden once nikah yapmamız gerekiyordu...gecen ay yaptık)

tatil icin nişanlı gormeye geldiğinde sabah aniden evlenmeye karar verdik, hemen hazırlanıp işlemler icin cıktık. belediyeye gittik.60 liramızı aldılar:bbo: oradan hastaneye gonderdiler. kan testi verdik. muayene ucreti ve test 96 lira.kurum evlilik işlemlerini karşılamıyormuş.:uhm:

sonucları alıp nufusa gittik. orada para almıyorlar) evlenmemize mani olmadığına dair belge verdiler. hoop tekrar belediyeye...gunu sordu. sevgilim hemen şimdi dedi:asigim: ama en erken ertesi gun oluyormuş..eve geldik...

tum bunlar 10:30, 14:30 arasında oldu. hastanede falan beklemelerle beraber.

ertesi gun muthiş bir maraton vardı...kıyafet alacak beğenecek zaman yoktu. evde getirdikleri ama giymediğim takımımı giydim. 14:30da nikah vardı, 13:30 da cıktık. kolyem, ciceğim yoktu. hatta sevgilim takım elbise bile getirmemişti.delikafadulden

1 saat icinde ona elbise bulduk, (ben o kadar surede beğenemezdim) pacaları falan yapıldı, ben cicekciler dolaşıldı, sezaon olmadığından, elime cicek bulamadık, ben sevgilimi iki tost alması icin yollayıp 14:10da son cicekciye girdim. 5 dakikada kadınla ikimiz ciceği yaptıkkaydirigubbakcemile5

geldiğimde heyecandan tostumu yemişti. yenisini soyledik.o sırada kolyemi taktım. saat 14:20delikafadulden

ama yetiştik...14:30da masadaydık...cok guzel, sade bir toren oldu...cocukluk arkadaşım şahitim oldu.sadece ailelerimiz, şahitlerin ailesi...

darısı hepinizin başına...

umarım sıkmamışımdır.