tatil icin nişanlı gormeye geldiğinde sabah aniden evlenmeye karar verdik, hemen hazırlanıp işlemler icin cıktık. belediyeye gittik.60 liramızı aldılar:bbo: oradan hastaneye gonderdiler. kan testi verdik. muayene ucreti ve test 96 lira.kurum evlilik işlemlerini karşılamıyormuş.:uhm:
sonucları alıp nufusa gittik. orada para almıyorlar

tum bunlar 10:30, 14:30 arasında oldu. hastanede falan beklemelerle beraber.
ertesi gun muthiş bir maraton vardı...kıyafet alacak beğenecek zaman yoktu. evde getirdikleri ama giymediğim takımımı giydim. 14:30da nikah vardı, 13:30 da cıktık. kolyem, ciceğim yoktu. hatta sevgilim takım elbise bile getirmemişti.delikafadulden
1 saat icinde ona elbise bulduk, (ben o kadar surede beğenemezdim) pacaları falan yapıldı, ben cicekciler dolaşıldı, sezaon olmadığından, elime cicek bulamadık, ben sevgilimi iki tost alması icin yollayıp 14:10da son cicekciye girdim. 5 dakikada kadınla ikimiz ciceği yaptıkkaydirigubbakcemile5
geldiğimde heyecandan tostumu yemişti. yenisini soyledik.o sırada kolyemi taktım. saat 14:20delikafadulden
ama yetiştik...14:30da masadaydık...cok guzel, sade bir toren oldu...cocukluk arkadaşım şahitim oldu.sadece ailelerimiz, şahitlerin ailesi...
darısı hepinizin başına...
umarım sıkmamışımdır.