Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası KREŞ PROBLEMİ
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası KREŞ PROBLEMİ
-
30-09-2022, 04:50:08merhaba kızlar.eşimde bende calışıyoruz.2,5 yaşında bir cocuğum var.bu yaşına kadar evde yardımcımız vardı o bakıyuordu fakat sorunlar yaşadık cocuk konusunda.işten cıkardım.yaklaşık 1 aydır kreşe başladı,hatta bu 1 ay ıcınde 2.kreşi.ama oğlum cok mutsuz.ilk kreşten cok memnunduk,oğretmeni falan cok ilgiliydi ama kamerayla izleme imkanı yoktu orda.kameralı tek kreş var burda ve oraya verdım şimdi.ama oranında oğretmenlerinden ve duzeninden memnun değilim.kamerada izliyorum cok ilgisizler.ama tek avantajı goruyorum surekli.bişey olsa hemen arayıp mudahale edıyorum.oteki tarafta haberim olmuyodu hicbişeyden.oğretmenler ne dese ona inanmak zorunda kalıyodum.ama allah var cok ilgililerdi cocuğa karşı.şimdi size sorum şu; siz olsanız beğendiğiniz ama kameralı olmayan ilk kreşe gerimi verirsiniz,yoksa sistemini cok beğenmediğiniz ama cocugunuzu surekli izleyebildiğiniz kameralı kreşemi yollarsınız? yada eve tekrar bakıcımı alırsınız? ( ki o konuda cok dilim yandı.eve gelen kız,cocugu kendi haline bırakıp uyuyomuş gunduzleri.ki bikezde ben yakaladım uyurken)noolur bana bir fikir verin,cok kafama takıyorum.kreş cocugun sosyalleşmesi acısından daha ıyı gıbı gelıyor,evde akşama kadar tv nin karsısında aptallaşıyor cocuklar.ama evde olmak daha rahat o yaşta bir cocuk icin.cıkamadım ıcınden