Kızlar sizle gelinlik maceramı paylaşmak istiyorum cunku bu macera da bu sitenin ve doğal olarak sizlerinde olumlu etkisi var.
Şoyleki yıllardır gelinlik modeli araştırması yapıyorum ve bunları bilgisayarıma kaydediyordum doğal olarak ve son 6 aydır aklımda sadece bir model vardı boydan ve tamamen fransız dantelli bir gelinlik ...
Ama tamda gelinlik modeli bakmaya gideceğim zaman diliminde bilgisayarım tamire gitti ve ben elimde hic bir model olmadan sadece aklımda ki modellerle modaevi gezdim

Gelin gorun ki burda da daha once bir topicte paylaştığım gibi tesetturlu olduğumdan tamamen fransız dantelli bir gelinlik cok duz olur dedi bir kac modaevi ve benim kafam gorduğum diğer modellerinde etkisiyle iyice karıştı.
Birde ustune nişanlımda beğendiği bir kac modeli bana gonderip kafamı iyice katıştırdı cunku aklımda hic olmayan bir modeldi. Beğendiğim bir modaevinde tamda nişanlımın beğendiği tarzda bir model vardı bende onun istediği uzere giyindim giydiğimde herkeste bende dahil cok beğendik.
Boyum 1.73 olduğu icin genelde modelleri taşıyorum ve guzel duruyor.
Bununda etkisi ile o modeli sipariş verdik.
Gel gelelim bilgisayarım tamirden gelip diğer kaydettiğim modellere bakınca anladımki benim aklım hep ama hep diğer yani benim kafamda ki modelde kalmıştı.
1.provaya kadar icim icimi yedi. Ve en sonunda bu benim gelinliğim kimsenin etki altında kalmadan kendi icime sinen gelinliği giyinmeliyim dedim ve oturdum bir gece tum modelleri cıktı alarak kendi istediğim gelinliğe uygun bir model tasarladım.
Bu arada bir yıl stilist kursuna gittin ve kumaşlardan dantelden tasarımdan az cok anlarım.
Bu yuzden bu benim gelinliğim ve ben tasarlamalıyım dedim.
Model fotoğraftakinin aynısı değil aslında ama en benzer tarzda bu fotoğraf olduğu icin bunu koyuyorum. Benimkisi biraz daha kabarık. Dantelide daha farklı.
Ama nihayet icime sinen bir gelinliğim olacağı icin cok mutluyum

boshayallersmile :teytey: a.s. :asigim:
Daha once sipariş verdiğim modelide yine bir topicte paylaşmıştı pronovias rio modeliydi.
oda cok guzel bir modeldi aslında.
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/19/3826.jpg