12 gun oldu doğum yapalı.sezaryenle nurtopu gibi bir kızım oldu.Cok mutluyum lakin birşeyi hesaba katamadım etrafımda benden cok pinpirikli insanlar..doğum yaptım malum sezaryen heryerim ağrıyor.Bebek emzirmeyi bilmiyorumm aldım kucağıma yok emmiyor.kan ter icinde kaldım.ilk birazcık mama verdiler sarılık tehlikesine karşı.neyse ertesi sabahı kayınvalidemlr geldi.eve cıktık.Ya nasıl anlatayım onlar titizlendikce bebeğimin ustune duştukce sinir oldum.sanki ben doğurmamışım gibi..farklı bi duygu..bi de cok tezcanlıdır bnm kayınvalidem aslında cok iyidir iyiniyetlidir.ama ben doğum sonrası bu durumları nerden bileyim.mesela bebek ağlıyo hemen kv ve kayınpederim hemen bana soruyo aaa annesi acıktı al emzir..yaa bi dur yemek yiyorum bi musade et demi..her ağlamasında ay hasta mı oldu ay oyle mi..Emzirme konusuna girmiyorum.sutun az mı aa iyi iyi yağlı geliyo aman mama verme vs. Neyse işleri var diye donduler bu sfer her tlf da soruyo sutun geliyomu geliyomu..o bitti diğer akrabası başlsdı aman mama verme sutunu ver alışır bıktım yaa..cok biliyosan buyur emzir diycemm..başka boyle sıkıntısı olan var mı