Gelinlik Modelleri İlk Gelinlik Giyişim
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gelinlik Modelleri İlk Gelinlik Giyişim
-
30-09-2022, 04:17:28bugun annem ve kayınvalidemle birlikte oturduğumuz semtteki gelinlikcileri gezdik. kafamda hep dum duz tarlatansız elbise tarzında olan gelinlikler vardı. herkes tepkiliydi, gelinlik kabarık olur, tarlatansız gelinlik mi olur diye. ben on yargılı olarak yola cıktım. giderken topuklu ayakkabı al yanına dediler, taşımaktansa giyeyim diye duşundum. ayağımda topuklular başladık gezmeye. ilk girdiğimiz yerde ben duz istiyorum dedim, ellerinde olmadığını ancak mail atarsam ilgilenebileceklerini soylediler. diğer modellerin yuzune bile bakmadan aldım kartlarını cıktık. sonra girdiğimiz yerde ise kesinlikle ozel dikim olması lazım elimizde yok dedi ve farklı bir model denememi rica etti. orada biraz gerildim o tarlatanla yuruyemedim bile. sonra bi kac yer daha gezdik ve kabarık bile olsa bazı modeller hoşuma gitmeye başladı. artık akşam olduğu icin kalan dukkanları gezemedik ama onları da onumuzdeki hafta ici gezip bakacağım. buralarda bulamazsam Bakırkoy Fatih gibi yerlere gideriz herhalde ama sizce cok gezmek cok kafa karıştırır mı yoksa her yeri gezip aklımda bişey kalmayacak şekilde gorup mu karar vermeliyim. yani bugun beğendim dediklerim aslında hic hayalini bile kurmadığım gelinliklerdi, onu giyince değişik bir havaya mı giriliyor acaba. 10 tane denediysem 2si icin budur dedim cunku uzerime hakikaten cuk diye oturdular.