Her hafta sonu niyetleniyorum bu hafta sonu nişanlığıda halledicem yerde bakıcam diyorum.. her hafta bir sorun cıkıyor bu hafta sonuda malum regl sorunu 2 gun yataktan kalkamadım senağlama
kafam bir dunya hani derler ya kırk tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor diye aynen o hesap..
neyse, kızlar benim nişan mayıs sonunda olucak.. Sevgilimin ailesi en son geldiğinde aile icinde yapalım dedik ama duşundumde istemeye gelindiğinde sadece 20 kişi felandık yengemlerden sandalye taşıdığımız halde oturmaya yer kalmamıştı :1no2: eee şimdi hesaplıyorumda hic gelmese bizden sadece 20 kişi felan olucak, sevgilimin ortanca abisi yengesi ve annesi gelicek sadece ( cunku daha once salon tutucam demiştim ablaları ve buyuk abisinin durumu iyi değilmiş bursadan istanbula nişan icin yol parası vermeleri sıkıntı olurmuş o yuzden onlar gelmez demiştiler.. )
Şimdi annemle konuşuyoruz benim arkadaşlarım felan toplamda 30-35 kişi eder.. 20 kişi sığmayan eve 35 kişi imkansız :1no2: Diyorum anne en kotu ihtimal anneannemin evinde yapalım

Bizim burda oğretmen evi var kızlar arka tarafı bahceli mayıs sonu sıcak olur havalar orayı tutarım diyorum.. http://www.zeytinburnuogretmenevi.net/index.php?option=com_zoom&Itemid=57&catid=5
Bu seferde babam 30-35 kişi icin yer mi tutulurmuş :1closedeyes: diyor.. Zaten ablaları gelmicekmiş ne gerek var diyor :1closedeyes: oda haklı..
Gecenlerde sevgilime soruyorum ''napsak sence yer tutsam ablanlar gelirmi?'' diyormu bilmiyorum ki sormam lazım :uhm: diyor... oyyy anacuğummm kaldım ortalarda nişan kıyafetide bakamıyorum hayır yer tutucaksam ona gore gosterişli bişey almam lazım bayanssulusmile
Al bi de burdan yak