Oğlum 16 aylıkken bronşiolit gecirdi. Babasında polen alerjisi olduğu icin doktorumuz bunun bir alerji atağı olabileceğini soylemişti.
Kayınvalidem tam o sırada yanımıza gelmişti kendisi Azeri orda yaşıyor gencliğinde cok şiddetli zaturree gecirdiğini 6 ay yatalak kaldığını ve birgun bir yaşlı bir Rus koylusunun yaptığı ilacla Allah'ın izniyle iyileştiğini soyledi bilirsiniz Ruslar alternatif tıpta bir numaradır.
Ciğerleri sıfırlayan ilacın tarifi;
Aloe vera
Bal
Tahta kaşık
Cam kavanoz
Aloe verayı fideliklerden alın cunku koctaşa gittiğimizde oradakilerin su ile şişirildiğini şifa vermeyeceğini soyledi ben izmirde yaşıyorum oradan hemen inciraltına gittik orda bir fidelikten doğal şartlarda yetişmiş olanını aldık
Temiz bir bezle tozunu alıyorsunuz aloe veranın ve yapraklarını koparıyorsunuz kokunden katı meyve sıkacağında sıkıyorsunuz cıkan miktar kadar bal GERCEK BAL! Koyuyorsunuz icine orneğin 1 bardak su cıktıysa 1 bardak bal ve 1 parmak kadar sızma zeytinyağı yavaş yavaş mutlaka tahta kaşıkla karıştırın tamamen homojen olduğunda ağzını sıkıca kapatıyorsunuz cam kavanozun ve koyu renk bir bezle sarıp guneş almayan bi yerde oda ısısında 5 gun bekletiyorsunuz. Sonra bezi acıp buz dolabına koyuyorsunuz.mutlaka calkalayıp Sabah ve akşam ac karnına kahvaltıdan en az 20 dk once 1er tatlı kaşığı veriyorsunuz. Buna 21 gun devam edin vaka ağırsa 40 gun..
İnşallah hepinize şifa olur. Defalarca denenmiş cok olumlu sonuclar alınmıştır. Yurtdışında hÂli hazırda akciğer kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır.
Hepimize gecmiş olsun arkadaşlar.. Lutfen şifayı once Allah'tan dilemeyi unutmayalım.....
Cocuk Hastalıkları Bronşit bronşiolit alerjik astım!!! caresi burda deneyin gorun
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Bronşit bronşiolit alerjik astım!!! caresi burda deneyin gorun