Twitch'te icerik ve oyun onerisi
Twitch0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Twitch
- Twitch'te icerik ve oyun onerisi
-
30-09-2022, 03:19:07Selamlar arkadaşlar, sosyalde bilgisayarım ile alakalı bircok arkadaşın yardımları ve deneyerek yaptığım ayarlar sonrasında artık sistemimde kasma yaşamıyorum. Yayınlarım duzgun oluyor. He rgun genelde yayın acıyorum artık eskisi gibi devam ediyorum. Fakat bazı arkadaşlarımdan oneriler istiyorum. Cunku şoyle CS:GO veya PUBG acayım oynayayım millet beni izlesin mantığı ile yayıncı olunmuyor. Bu şekilde ilerlemek te kalıcı olmuyor. Ara vermeden once 24 izleyiciye kadar yukselmiştim. Şu an da en fazla 11 12 izleyiciye zaman zaman ulaşabiliyorum. Yayınlarıma sohbet yayını ile başlıyorum ve oyunlara geciyorum veya video izleme yorumlama tarzı şeyler gunluk konulardan konuşma gibi geciyor. İllaki bir konu acılıyor. Fakat ornek olarak tavsiye verebilirseniz, ben surekli rekabetci oyun tarzı dışında biraz daha eğlenceli renkli gorunen kategorilere yoneleyim diye duşunuyorum. Cunku rekabetci kısmında ki havuz cok buyuk. İnsanın da uzun yayında bu tur kafası aldırmıyor
O yuzden bu tarz oyun onerileri verebilirseniz sevinirim. Onun haricinde yayınlarımı sizce nasıl ilerletmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Gecen gun mesela her gelen takipci veya aboneye Steam random key dağıttık. 7 8 kişi takip etti bu arkadaşlarla daha sonra oyuna girdik. Uzun zamandır boyle bir etkileşim olmamıştı. Tabi benim de bir kazancım yok. Steam random keyler cok uygun fiyatlarda satılıyorlar. Şu an 720P 30FPS PUBG yayını 4K bitrate ve ustu diğer butun oyunlarda coğunlukla 720P 60FPS yayın yapabiliyorum. 2 gun once 24 saat yayın denemesi yaptım ve tamamladım arkadaşlar. Son olarak kanalımın abone rozetini değiştirmek istiyorum. Şu an capa kullanıyorum. Nasıl bir şey yapayım kanal ismi gemi ile alakalı o yuzden.