merhaba arkadaşlar benim 7.5 aylık bir kızım var .kızıma kendim bakıyorum.defne cok gazlı bir bebekti ve bu yuzden surekli kucağımdaydı daha sonrada alıştı tabiki surekli kucak istedi bende ağlamasın diye aldım.halada almaya devam ediyorum.bir de kızım hic yalnız kalmak istemiyor odanın kapısına yaklaştığım an cok kotu ağlamaya başlıyor.başkasının kucağına gitmiyor herkesi yabancılıyor.surekli benim kucağımda dursun istiyor.ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve burda tanıdığım kimse yok.kucuk bir şehir olduğu icin gezilecek yapılacak bişeyde yok. bu yuzden de genellikle evdeyiz kızımda yalnız beni ve akşamları babasını goruyor.herkesi yabancılamasını buna yoruyorum ben ama eşim kayınvalidem falan sen bu cocuğu bu hale getirdin kendine bağımlı yaptın.ilerde de bu cocuk sorunlu olacak arkadaş ilişkileri kotu olacak diyorlar.kendimi cok kotu hissediyorum sizce ben hata mı yapıyorum cocuğuma kotulukmu yapıyorum sinirlerim cok bozuk kızımı memnun edecem diye kendimle ilgili hicbirşey yapmıyorum gun boyu sadece onunla uğraşıyorum.benimle aynı durumda olan varmı.yardımlarınızı bekliyorum