Davranış Bozuklukları anneler oğlum hiperaktif mi ?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları anneler oğlum hiperaktif mi ?
-
30-09-2022, 03:17:35Merhaba anneler suan cok uzgunum yıne canıma tak etmiş bir gun yaşıyorum . 21 aylık bir oğlum var . Birtakım davranış bozuklukları var ben farkedıyorum ama cevredekiler cocuktur diyip geciştiriyor.oncelikle benım yavrum asırı hareketli yerinde durmuyor elinde bir oyuncak varda en fazla 5 DK oynuyor kitap okumaya calışıyorum hemen sıkılıyor hoplayıp zıplıyo tv yı bile ayakta izliyor. Ayrıca konuşmuyor anne kelimesi ile gun icinde tum isteklerini karşılıyor anlamadım desem hemen ağlıyor.herseyı biliyor neyin ne olduğunu ama soylemiyor. Kuşa ti topa bobo. Diyor birde kaka bu kelimeden başka Birşey soylemiyor.baba bile cok ender diyor. Altını değiştirmek ustunu giydirmek tam bir eziyet hic durmuyor ter icinde kalıyorum.yapma etmeden anlamıyor.biakşam sakince oturduğumuzu bilmiyorum.baskasının cocuklarına bakıyorum neler Konuşuyor Say'ı bile sayıyor o kadar uğraşıyorum ama hic ilerleyemiyoruz onumuzde ki hafta psikiyatriden randevu aldım artık canıma yetti benim cocuğumun diğerlerinden farklı old. Hissediyorum.ama hep Davranışları kotu değil mesela surekli parka goturuyorum herkesle sarılır cok guzel oynar paylasımcıdır hicbir cocuğa vurmaz.bi iyi huyu bu .sizin cocuklarınız da boyle Davranışları oldu mu tecrubeli anneler yardımşarınızı onerilerinizi bekliyorum.