Bebek Beslenmesi 2 aylikken meme grevine giren kizima buldugum cozumler isinize yarayabilir
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 2 aylikken meme grevine giren kizima buldugum cozumler isinize yarayabilir
-
30-09-2022, 03:09:53Herkese merhaba 11 aylik bir kizim var 2 aylikken meme grevine girdi ve ben o an bir karar aldm ne yapip edip hic degilse 1 yasina kadar emzirecem 4 aylik olana kadar kizimi sallayarak kuvagimda gezdrerek uyitup uyutup emzrdim 4. Aydan snra benm istedgm saatlerde uyimamaya uylu saatlerine kendi karar vermeye basladi bende agzima cingirakalr oyuncaklar al kizim onlarla oynarken emmeye basladi 7 aylikken onlardanda sklinca telefonuma pepenin sarkilarinin videolarini indirdim telefonun kabindan isirdim kizimin gorevegi sekilde ayarladim ve izleyerek emmeye basladi 9 aylikkende tvden reklamlar acip emzrmeye basladim ne yaptim ne ettm bu zamana geldim su siralar dis cikaroyor ve isirmak ocib emiyor canim cok acyor ama kizim emiyor ya o bana yeter bkalm simdide emerse 2 yasina kadar zorlayom diyorum insallah emer bunu col istyorum belki bu coUmler sizinde isinize yarar Allah yardimcimiz olsun