Merhaba
20 gunluk bebeğimi sol mememden emziremiyorum. Emmek istiyor, ağzını acıyor yalanıyor ama bir turlu memeyi kapıp doya doya ememiyor. Birkac kez cekiyor, sonra memeyi ağzına tam yerleştiremediği icin huysuzlanarak geri bırakıyor ve tekrar almak istiyor. Doğduğundan beri emzirme konusunda zorluk yaşadım, cenesi kucuk ve ilk başlarda sağ memeyi de kapamıyordu, benim meme başlarım da cok kucuk, bebek sağı eme eme cıkardı, sol bir turlu yoluna girmiyor. İlk başlarda her seferinde emzirmeye zorluyor sonra sağdığımı kaşıkla iciriyordum, son 10 gundur sağı adamakıllı emebiliyor ve neredeyse hic kaşıkla icirme takviyesi yapmıyorum. Sağma işlerini azalttım, ama bu arada son gunlerde sol mememin sağa gore epey sonuk olduğunu fark ettim. Elimle sıkar gibi yaptığımda sut geliyor, emzirmeye calışırken bebeğin ağzının kenarlarından da akıyor sut ama doğru duzgun emziremediğim icin o memenin sutunun azalmış olabileceğini duşunuyorum. Bunun icin ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı? Oncelikle sağı emzirebildiğim gibi emzirmek icin ne yapabilirim? Sutun tekrar artması icin her emzirme sonrası sağsam nasıl olur? Yoksa sağma işi ile uğraşmayıp emzirmeye mi odaklanmalıyım? Cunku bazen sağmamın ardından uyanıp meme isteyeceği tutabiliyor? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm. Sevgiler, bol sutlu gunler.
sol memeyi emzirme sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- sol memeyi emzirme sorunu