merhaba hanımlar 1,5 aylık bir kızım var. baştan memeyi almadı cok uğraştık sonunda 12. gun zorla aldırabildik. bu sure icinde ben sutumu sağıp verdim ama sutum azdı. kızım memeyi aldı diye sevindik ama hic guzel ememiyordu birde geceleri hic ememedi, zorla uyandırmaya calışıyordum, topuğunu cimdiriyordum burnunu sıkıyordum ama nafile bir turlu emmiyordu. tabi bende bu surecte cok uzuldum sinirlerim baya yıprandı. kendimi cok kotu hissetmeye başladım. hep olumsuz şeyler duşunmeye başladım. sanki bundan sonraki hayatım hep kotu gececekmiş gibi hissediyordum, yuzum hic gulmuyordu. boyle emzirmeye calış ememeyince sutu sağ ver derken beni bir kac kere sıtma gibi bişey tuttu cok uşuyordum yataktan kalkamıyordum titremekten. biz sut iniyo sanarken benim sutum cekiliyormuş. bunu sutumu sağdığımda anladım artık sutum cok az geliyordu. o gunden sonra cok uğraştım coğalsın diye ama işe yaramadı. cok uzuluyorum bu duruma. sadece sabah kalkınca goğuslerim biraz dolu oluyor gun icinde hic dolmuyor. sıktığımda sut geliyor ama bomboş işte. benim gibi şeyler yaşayan varmı. sutumun geri gelmesi icin neler yapabilirim