kızım 74 gunluk sadece anne sutuyle besleniyor... 3 gun once ikinci ay aşısını oldu malum ağır bir aşı bir sol kol iki bacaktan olan aşı...ilk iki gun sorun yoktu gayet iyiydi emiyordu huysuz değildi biraz fazla uyuyordu o kadar...ikinci gun akşamında memeyi reddetmeye başladı ne zaman memeyi yaklaştırsam cığlık cığlığa ağladı oysaki memeye cok duşkundu 1 saat gecmeden emer memede uyurdu...ilk gun tam 8 saat ac kaldı ne sağ ne sol memeyi aldı zaten kaşık yada biberon kabul etmiyor..uyku arasında bile emmedi sonra zorla emzirmeye başladım direnerek sonra kendi haline bıraktım ve 3. gunde artık 3 4 saat arayla ister emer oldu sağ sol farketmiyordu emiyordu, acıktığı icin baya iştahla emiyordu...bugun kesinlikle sağ memeyi almaz oldu ...solu veriyorum emiyor sağa değiştiriyorum ağlıyor hemen solu veriyorum yine emdi..yatarak emzirdim sağı zorlada olsa emdi biraz uzun oldu ama emziren anneler anlar halimden bebeğimin mememi bırakmasından yada sağ mememden sut kesilip emmemesinden korkuyorum. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımvilk cocuğum tecrubesizim boyle birşey yaşayan var mı ?
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.