Merhabalar. Benim kasım 2012 doğumlu bir kızım var ve doğdu doğalı cok uykusuz bir cocuk. Geceleri 00.30 01.00 olmadan kesinlikle uyutamyorum sabah hatta oğlen 11 12 ye kadar da uyuyo hal boyle olunca. 10 gun boyunca erken kaldırdım yinede gece erken yatıramadım. ve kabus gibi huysuz huzursuz gecirdi butun gunleri. Erken kalktığı gunler bazen oğlen uykusuna yattı bazen yatmadı fakat sonuc değişmedi. Gec kalktığı normal gunlerde zaten tekrar yatırmıyorum. Oynatıyorum koşturuyorum dışarı cıkarıp yoruyorum yinede gece yarısı olmadan uyumuyor. yakında kardeşi olacak ve ben kardeşi doğmadan uykusu duzene girsin istiyorum. en verimli saatlerde uyumuyor ve gelişimini etkilemesinden cok korkuyorum. Zaten iştahsız ve minyon bir cocuk. en azından uykusu verimli olsun istiyorum. Doktorada goturdum psikolojik veya uyumasını etkileyecek başka bir rahatsızlığı yok Allaha şukur. Benim sizden ricam benzer durumları yaşamış ve aşmış olanlarınızdan tecrubelerinizi paylaşmanız. Benim kızımda gece 10 da uyusun yeterki sabahın altısında bile kalksa razıyım