Ya uzmanlar diyorki bebeğinizi kucaklamaktan korkmayın, bırakın alışacaksa kucağa alışsın, guven duygusu icin sizin kucağınıza ihtiyacı var...
Bizde 24 gunluk bebeğimizi genelde goğsumuzde(eşimle ben) yatırıyoruz, uyuyunca yatağına bırakıyoruz, ancaaak son gunlerde yatağına bırakınca ıkınmaya zorlanmaya başladı sanırım kaka yapamama sorunu yada gaz sorunu. tekrar kucağa alınca sakinleşiyor. Bu ne demek kucağa alıştı demek mi, boylemi anlıyoruz kucağa alıştığını. Bir yandan icim rahatsız oluyor ben calışmaya başlayınca bakacak birini bulucaz, kimse onu boyle oyalamazki, bebeğim iyice bocalamasın, yada oluşturmaya calıştığımız guven duygusu onunla boyle ilgilenilmediğinde daha da gerilemezsin. Hani bilirsiniz eğitimde sureklilik gerekli, bi yapıp bir yapmayarak hicbir şeyin eğitimini veremezsiniz. biz boyle kucaklıyoruz ama ben calışmaya başlayınca nolacak...
Ayrıca hic bebeği kucağa alışmayan oldu mu, bunu nasıl yaptınız sanki bebek emzirme esnasında bile kucağa alınsa alışırmış gibi geliyor.
Bebeği kucağa alışmayan var mı? alıştığını nasıl anlıyoruz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeği kucağa alışmayan var mı? alıştığını nasıl anlıyoruz?