Merhaba Ben 10 aylık bir erkek bebek annesiyim. Bu konuyu nereye yazacağımı bilemedim. Belki benim gibi anneler vardır ve yardımcı olabilir diyerek bu konuyu acmaya karar verdim.
Ben anneme yakın denilebilecek bir yerde oturuyorum fakat annem pek yardımcı olmuyor bebek bakım konusunda. '' Ben sıkıntıya gelemiyorum vs.. benimde sorunlarım m var diyor'' neyse kayınvaldemin yanındanda annem destek olur diyerek taşındık o da ilgilenmedi doğrusu. Oğlum cok yaramaz bir cocuk değil ama cok hareketli ve durmuyor.
Cok bitkin bir durumdayım doğumdan beri tam 17 kilo verdim geceleri uykusu yok nerdeyse her yarım saatte bir uyanmaya başladı son 2 aydır diş donemindeyiz ama alışkanlık haline getirdi. Tabi bende uykusuzum eşimde destek olmaya calışıyor ama nihayetinde calışıyor . Gun icinde cok uykusuz kaldıgımdan bitkin oluyorum. Ben titiz bir bayandım fakat evin ici cal cal oyna halini aldı bebeği bırakp cıkamıyorum başka bir odaya aglıyor hep arkamdan. Yurutece koysam cabuk sıkılıyor hep yanında insan istiyor.

Hic birşeye yetişemiyorum depresyonda oldugumu duşunuyorum zaten ama caresiz kaldım. Benim gibi yalnz bebek buyuten anneler siz ne yapıyorsunuz lutfen yardım !!!!