Merhaba. Twitter hesabımı uzun zamandır kullanıyorum ve tahmin edebileceğiniz uzere profilim sacma sapan retweet veya tweetlerle dolu.

Bu yuzden başına oturdum ve tek tek retweetleri silmeye başladım. Belli bir tarihe kadar temizledim ama 2018'den onceki retweetler silinmiyor. Hatta o tweetleri retweet etmiş olarak bile gozukmuyorum. Şoyle anlatayım.

Profilden tweetler ve yanıtlar sekmesine tıklayıp aşağı indiğim zaman, belli bir tarihten once RT yaptığım tweetlerin retweet butonu yeşil olmuyor. Fakat ustte "Retweetledin." yazıyor. Belki bug'a girmiştir yeşil buton gozukmuyordur diye tekrar RT edip geri almayı denedim ama yine olmuyor. RT yaptığım zaman sanki yeni bir tweeti RT etmişim gibi profilimde ustte gozukuyor, RT'yi geri aldığım zaman kayboluyor ama profili yeniledikten sonra tekrar 2017'de RT'lediğim bir tweet gibi aynı yerde beliriyor. Son 2 yıldaki RT ve tweetleri sorunsuz sildim ama 2017'nin sonlarından itibaren silinmiyor hicbir şey.

Bu sorunu yaşayan oldu mu daha once? Bu tarz şeylerde takıntım var gıcık oluyorum. Ben bazen 1 gun once paylaştığım şeyi bile sacma bulup silen biriyim 8 yıllık twitter hesabını temizleyemiyorum cok sinir bozucu. :/

Ornek bir ekran goruntusu bırakıyorum aşağıya. Fotoğraftaki gibi retweet butonu gri ama tweet profilimde gozukuyor. Ustunde de retweetledin yazıyor.

Var mı aynı sorunu yaşayan? Cozumu nedir?