Cekilen sut kanalları tekrar sut uretir mi? Yardımmmm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cekilen sut kanalları tekrar sut uretir mi? Yardımmmm
-
29-09-2022, 23:33:04Mrb. Bi hafta sonra oğlum 1 yaşına girecek ve bu doneme kadar cok zor zamanlar gecirerek buyuttum.doğumdan 40 gun sonra bacağımda şiddetli ağrılar başladı ve belfıtığı olduğumu oğrendim. 3 ay gaz sancısı ile oğlum kıvranırken ben kendimi unuttum gece gunduz kucakla eğil kaldır derken fıtık daha da buyudu ve yuruyemez hale geldim. Allahtan ilk 6 ay mama vermeden oğlumu anne sutu ile besledim. Sonrasında doktor hastane ağrılar derken cok emzirememeye başladım ve oğlum memeden soğudu. 7 aydan sonra toplam gunde 1 cay bardağından az.aldı.şimdi ise bardakta 1 parmak kadar cıkıyo .bu arada lzer ameliyat oldum az daha iyiyim istiyorum ki sutum daha fazla gelsin. 2 yaşına kadar emzireyim. Bu aralar meme almıyor, calıştığım icin az da olsa sağıp veriyorum. Uzun yazdım belki de amacım bunları anlatırken sıkıntımı hatırlayıp neden sut veremediğimiz vicdanını rahatlatmak.yeterince sut veremedim. Bu saatten sonra nasıl artırabilirim sutumu.?artık sut cekilmiştir geri yeniden oluşur mu cekilen sut?