kızlar diyelim sevmediğiniz bir kuzeniniz var ayrı şehirde oturuosnuz 1.derec akraba olduğu icin de duğunden bikac gun once gelip duğun bitene kadar sizde kalıyorlar..ama kına sabahı ve duğun sabahı kuafore gidilcek ,sadece kardeşlerinizi goturmek istiyosunuz para acısından falan ve onun gelmesiini istmiyosunuz..bu durumda ne yapılır ya aynı kuafore bile gelmesini istemiyorum..sizin başınıza geldimi bole bişey goturdunuzmu kuzeninizi yada goturmeyip ne dediniz..ya lutfen yazın kızlar kafama takılan bazı şeyler var sizin cevabınızla cozucem nasıl davranmak gerektiğini anlicam...kuzenimle ilgili başlığımda var okuyun isterseniz..nefretlik biri malesef...ama illaki duğun olursa erkenden gelicekler sonucta annesi teyzem oluyor...kuafor parasını kendi karşılasa bile aynı kuafore gelmek zorundamı.aynı kuafore gelmemesi icin ne yapmalıyım..lutfen bişeyler deyin...2011 de belki duğunum olur allah izin verirse ama ben kuzeni hic sevmediğimden şimdiden bunu duşunmeye başladım...bide beni bastırmak icin şimdi neler giyer neler abartı makyaj falan....en guzel gunumu zehir etmesine izin vermek istemiyorum lutfenbana kuafore goturme konusunda yol gosterin..sadece kardeşlerimi goturmek istiyorum ben yuzsuzluk yapıp illede gelir bile ama istemiyorum onu cunku cok kırdı beni
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.