hepinize selamlaaarrr evlenmek isteyenleer

ben 17 yasındayımm lise sondayım .baştan soyleyeyim lutfn kimse nashat vermesn =) bu kış sozlenmeyi duşunuyoruz. aile bireyleri beraberliğimizi biliyor. fakat babam haric =) babamda onu biliyo ama tanısmadılar . 7aydır beraberiz ve ilşki o kdr cok hızlı qeliştiki evlenme hayallerine girdikk =) sanki senelerdir tanısıoruzz.esya felann almaya gitcez yakında =) zaten bana cıkma değil evlenme teklifi etmşti

artık dayanamıoruz belli bi saatte eve gittiğim zaman moralimiz bozuluo :s cok sık qoruşemioruz... bana kac kere bask kacalm mı dedi. gecen qene dedi artık ne cvp vereceğimi inanın bilmiyorummm, bu soru yznden ck kavqa ettik onuda anlıormm bende cok evlenmek istiorm ama olmaaz kacamam =( daha sonra barısıoruz diyo kızm sen kendin istersen okeylerim ama ben sana şakasına diyorm ben sni duvağınla alıcam evinden yapıyo fln flnnnnn. şu sorun bitsede evlensek artık..! babamdan cokk cekiniyorm onuda bi annem halleder ama ne bileyim utanıorum işte =) şmdi arasam qelir isterler. paylasmak istedimm . sizin kız isteme toreniniz nasıl oldu ?