merhaba kızlar ben samimi duygularımı paylaşacağım su anda bir anne adayıyım isteyerek zamanının geldiğini duşunerek gebe kaldım ve 6. ayıma girdim şukurler olsun.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. boyle forumları felan okuyorum diğer anne adayları alışverişler hazırlıklar neler neler boyle bebeklerini annecim diye sevmeler vs. benim ise suan hic buyuk biheyecanım yok işte surec bitece cocuk olacak kabus gibi uykusuz boğucu gunler gececek buyuyecek vs boyle dusunuyorum.. dolayısıyla buyuk heyecanlar yasamıyorum duygu değişimlerim yok..
şimdi asıl sorum ... benim boyle duşunduğum sureciburada insanlar iple cekiyor heyecana bekliyor vs doğum hikayelerinde felan o acı dolu anları anlatırken bile bebeklerinden bahsedişleri bana benim duygularıma cok uzak geliyor.. sizce ben nasıl bi anne olacagım... soyle sorayım doğurmakla anne olunmuyor ya ben anne olabir miyim? o anac duygular gelişr mi? bazen oyle dusunmediğim icin sutum bile gelmez mi acaba die dusunmuyorum değil.. sonra şin yoksa uğras felan die dusunuyorum icimden.. anne olanlar? bu duygular icgudusel olarak gelişecek mi bende de?
hadi cevaplayın anneler...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- hadi cevaplayın anneler...