Benim sayfamı boyle yorumlara etiketliyorlardı paylaşmam icin ben de etiketledikleri icin etiketleyenlere: " Etiketin icin teşekkur ederim
Instagram kısıtlanmış hesap nasıl duzeltilir?
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Instagram kısıtlanmış hesap nasıl duzeltilir?
-
29-09-2022, 23:26:23Selamlar, 2 gundur bir Instagram hesabı yonetiyorum bu sayfa yonetim işinde pek tecrubeli olduğum soylenemez. Ohasherlock adında bir sayfam var gercekten sherlock gibi olan insanları paylaşıyorum. Orneğin adam herkesin anladığı bir şeyi sanki sadece kendi anlamış gibi yorum yapıyor, onu paylaşıyorum eğlence olarak. Ya da cok ince bir ayrıntı var kimse ne olduğunu anlamamış bu adam yoruma anlaşılması gereken şeyi yazmış onu paylaşıyorum. Sen sherlock olabilir misin gibi eğlencesine...
Benim sayfamı boyle yorumlara etiketliyorlardı paylaşmam icin ben de etiketledikleri icin etiketleyenlere: " Etiketin icin teşekkur ederim" gibisinden yorum atıyordum, tabii geri donut alınca insanlar mutlu oluyordu ama 2 gundur cok fazla etiket geldi hepsine de geri donuş yaptım. Sabah bir kalktım etiketlere cevap vereceğim, bir baktım etikete tıklıyorum "no comments yet" diye bir yazı karşıma cıktı. Sonra PC'den girdim baktım orada da oyle. Bu iş bugun sayfamı acıkcası cok aksattı. Şimdi fark ettim PC'den yorumlara bakabiliyorum fakat telefondan hala yorumlara erişimim, yok acaba bu sorunu nasıl cozebilirim?