İyİ gunler arkadaŞlar ;
10 aylik bebeĞİm var dunya tatlisi suan evde annem bakiyor ben caliŞiyorum.hersey cok guzel gİdİyordu alahin İznİyle fakat kirkimin İcİnde bana bİŞeyler oldu baĞirma aĞlama sonra kayinvalİdemİmdavraniŞlarini cok İcerlemem cocugu aglarken benden aliyordu ben bakarim dİye bİ cok kez terslemİŞlİĞİm vardir eet kayinvalİdem her kayinvalİde gİbİ oĞlu merkezlİ bİrİ kiz evladi olmayan sİvrİ dİllİ bİrİdİr ama 8 yillik anlaŞma donemimizde cok sabirli davranip bİ kere bİle cevap vermİŞlİĞİm yoktur tabİ bu olaylar sonucunda esİm cok sessİz kaldi o sessİz kaldikca ben ses cikardim sonra bi baktim esİm uzaklasmista uzaklasmis eve gec gelmeler balik gezmeler derken ben bebeĞİmle yalniz kalmisim ben farkindaydim aslinda bende anormallikler oldugunu fakat en yakinlarim anlayamadi ona kiriliyorum annem haric ve dahada ustume geldiler en sonunda doktora gittim gebelik huznu siddetli depresyon oldugunu soyledi ilac tedavisi verdi esim benimle hic bi sekilde iletisim kurmuyor konusmuyor bu tedavi olayini biliyordur annesiniden duymudtur ama sormadi bile lutfen tyardim edİn benim gİbİ olan arkadaslar