mRb dun bi tanıdığımın duğun fotolarına baktım. kız gayet hoş, fotolar ve cekimlerde mukemmeldi.. Ama o fotolara baktıktan sonra anladımki ben gelin olursam bile fotolarımın coğu kotu cıkcak. Cunku fotocu hep yandan cekmiş ve burun profili ortaya cıkmış. Kızın burnundada kusur olmayınca damat beyle yandan cekindikleri pozlar mukemmel cıkmış. Studyoda cekindikleri pozlarda cok hoş yandan onden, dişler ortada (eyvahhh) yanii hem dişlerden hemde burundan kaybediyorum :1no2: Aslında kendmden şikayetci değilim. Guzelim şukur ama dediğim gibi burnumda sol profil hoş değil. Dişlerimse hem sarı hem kucucuk guzel şekli yok.
Yani ben nasıl gelin olcam :gitme: Fotoğrafsız gelin mi olcam :cok uzgunum: Ben yandan cekilen fotolarımı hic beğenmiyom. Ama aksine yandan cekildiği zaman cok daha guzel havası var fotoların... Cıldırcam o gunun guzel olmasını ve her acıdan cekilen fotoların guzel gorunmesini istiyorum :gitme: napabilirm? estetiği gunah diye duşunmuyordum ama artık duşunsem mi bilmiyom :a015:
Fotoğrafsız gelin mi olacağım ben?
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Fotoğrafsız gelin mi olacağım ben?