Emzirirken goğus ucu yaralarına care...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Emzirirken goğus ucu yaralarına care...
-
29-09-2022, 23:18:47Kızlar 3 hafta once doğum yaptım ve emzirmeden dolayı goğus uclarım felaket acıyordu. Bir tanesinde kırmızı mercimek kadar 2 delik vardı. Duşunun yaşadığım acıyı. Cok şey denedim ama bir şey var ki care oldu ve 5 gunde hafifledi acılarım. İyileşmek uzereler. Umarım sizlere de care olur. Garmastan ile sudocreami eşit miktarda karıştırıp her emzirmeden sonra surdum goğus uclarıma. Ve ne kadar canım yanarsa yansın ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim. Sıra sağ goğuse gelince depresyona girip titremeye başlıyordum. O kadar kotuydu durum yani. Şimdi allaha şukur yaralar kapanmak uzere. Yaraolan goğsum bebeğim sedece damağına alırken azıcık acıyor. Diğer goğsum tamamen iyileşti. İlac ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama bu acıları yaşayan biri olarak herkese faydam olsun istedim. Bu arada emzirmeden once ıslak mendille goğus ucunuzu silin. Garmastanı silmeye gerek yok ama sudocream cinkolu bir pişik kremi olduğu icin silmek gerekiyor. Tam cıkmıyor beyaz beyaz kalıyor hafif. Onun bir zararı yok. Doktoruma sordum. Ama temizleyebildiğiniz kadar temizleyin. Umarım care olur....