Kizlar simdi ben henuz sozlu degilim,, hala bekliyoruz yani baska konularimda var gormusunuzdur belki... sevgilimle aramda 3-4 saatlik yol var..., ben sozlum olacak insanin oradan cok guzel muhtesem bir okul buldum devam okumak icin bir firsat..., ailem tamam kizim aslinda seni yollamazdik ama sozlun(mustakbel) orada ailesi orada,, onlar senin yanina olur destek olurlar sana , hem kendi ayaklarininda ustunde durmayi ogrenirsin herzaman biz senin yaninda olmiyacagiz dediler.., simdi yaklasik 6 ay sonra okulum basliyor ve tasinicagim.., haliyle o 6 aya kadarda sevgilim ailesiyle gelecek.. artik insallah :Saruboceq:sozlenecegiz.. millet konusacak yoksa.., yani mecbur olacak :lepi: , simdi gunler gectikce ben dusunuyorum ailemsiz napicam onlari cok seviyorum cok ozlicem , annemsiz napicam falan diye..., birde 2 sene sonra evlenmeyi dusunuyoruz... yani tasininca birdaha baba evinde kalma sansim olmicak.., tatillerde,hafta sonularda gidicem tabiki yanlarina ama oyle hep kalma olamicak.., ve bu beni dusunduruyor , yani sizce basarabilirmiyim kaldirabilirmiyim bunu??..., bir tek benmiyim boyle olan , yapan?? yoksa sizlerdede boyle durum varmi kizlar??

bir fikir verin lutfenn .... bilmiyorumkismile