Bebeğinde atopik dermatit nam-ı diğer bebeklik egzaması olan anneler adının bile sinirlerinizi alt ust ettiğini biliyorum bu rahatsızlığın. Şu an 14 aylık olan kızım 2 aylık oldugunda tanistik atopik dermatitle ilk basta hafif hafif sonra sonra cok agir durumlarla karsilastik. Gitmedigimiz cocuk doktoru cildiyeci kalmadi diyebilirim . Kasinmaktan uykusuz gecen geceler akinti dolayisiyla bebegimin derisine yapisan zibinlar derdini anlatamayan surekli huysuzlanan minicik evladim. Kahrolan surekli care arayan anne baba neler yasadigimi bununla bas etmeye calisan butun anneler cok iyi bilir. Konuyu uzatmak istemiyorum ama sizi anliyorum. Oyuzden sorunu cozunce ilk isim buraya bu konuyu acmak oldu. Cunku bu forumda o kadar cok sey okudum ki saatlerce arastirdim . Tabiki doktorlarin verdigi kortizonlu ilaclari icim aciya aciya surmek zorunda kaldigim zamanlar oldu. En son yine bir forumda bir krem onermisti bir arkadas kortizonsuz bi umut denemeye karar verdim.1 hafta gecmeden bebegimin yaralari o kadar hafifledi ki inanamadim. Sakinlesti kasintilari bitti . Keyfi yerine geldi uykulari duzenli hale geldi. Ve bende derin bir oh cektim . Gelismeleri surekli yazicam insallah. Kremin ismini yazmadim acikcasi belki yasaktir falan diye siz bu konusa beni bilgilendirirseniz seve seve soylerim .