Mamaya mahkumuz
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
-
29-09-2022, 23:02:52Merhaba ben 1 haftalik bi anneyim normal yolla 37 haftalik bi bebek dunyaya getirdim. 2.560 kg dogdu bebegim cevremdekilerin ve hemsirelerin hatasi yuzunden hastanede daha benim emzirmeme firsat kalmadan biberonla mama verdiler ogluma. Bana destek olmak yerine Emzirmeme firsat birakmadiklari icin sutum 4 gun gelmedi. Sonra arada bir emzirmeye basladim ama o arada mama aldi tabiki. 4 gun mamayi az verdim ki emzireyim diye ama oglum 4. Gunun gecesi sabaha kadar agladi doktoruna gittik susuz kalmis bebegi besleyememissin sutun yoksa mamaya baslamaktan baska caren yok dedi ve tedavi amacli serum felan derken oglum o gun hastanede yatti. 5. Gun sutum oyle bir geldi ki kiyafetlerim mahvoldu. Agrıdan cok fena oldum hatta ama bebegim biberona alistigi icin o gun beni hic emmedi. Cevremdekiler buna bi care bulmak yerine yine mama vermeyi tercih ettiler. Kizmayin bana bu ilk cocugum acemi oldugum icin sonunun boyle olacagini hic tahmin etmedim. O gunun gecesi oglumu uyurken oyalayarak bi sekilde emzirdim ama uzerinden neredeyse 1 gun gecmis oldu tabi. Oglumu o gun emzirince goguslerim olabildigince yumusadi ve bi daha sutum hic o kadar gelmedi. Su an aciktigi zaman once gogsumu veriyorum en fazla uc bes defa cekiyo sonra sut gelmiyo bagiriyo tabi oyle olunca yine mama veriyorum. Su an boyle devam ediyoruz ama nasil aci cektigimi nasil uzuldugumu size anlatamam. Denemedigim yol kalmadi pekmez, şerbet, bal, inciri kaynatip suyunu ictim lactamil kullandim su icmekten mahvoldum ama yok sutum hÂl cok az 6 saatte iki gogsumden 20 cc bile sut gelmiyor bebegim ac kaldigi icin de cevremdekiler ozellikle annem emzirme kampina kesinlikle firsat vermiyor nolur yardim edin bana dayanacak ne gucum ne de umudum kaldi artik :'(