4 yılı geride bırakmış 5. yıla girmiş bi ilişkimiz var bizim
Daha okulum olduğu icin erken diyoduk ama nasıl olduysa birden karar verildi ve sozlenelim dedik iki aile de ortak bi noktada buluştuk.

Nişana duğune daha var ama ciddi bi adım olsun adımız olsun dedik ..
Cok ustunde durdum cok uğraştım herşeyiyle oyle tek tek resimlerini cekmedim herşeyin ben okadar telaş vardıki evde =)

Sozlenicek arkadaşlara bi fikir olur diye hemde cok heyecanlıymış bu olaylar bende paylaşmak istedim sizlerle =)
Cunku insan soz nişan olayı girdi mi belki vardır benim gibi soz başlığı arayan kim ne yapmış ne giymiş nasıl olmuş falan diyee onlarada bi fikir olur :kedi:

İlk isteme gununden başliyim cicek cikolata hicbirinin fotosunu cekmemişimm daha yeni farkına varıyorum sadece benim fotom var. İki ailenin ilk yanlız tanışmasıydı oldukca heyecanlı bşymiş valla cok fena..
DİPNOT: tuzlu kahveyide icirmeyi başardım okadar icmem icmem demişti ama su gibi iciliyomuş demekki ogun

Şimdide soz resimleriiimiz :asigim:
Cok heyecanlı cok telaşlı olaylar ama bi okadarda guzel .. Bizimde boyleydi soz gunumuz kazasız belasız atlattık şukur :teytey:. darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallahhh herkesi mutlu etsin rabbim opuyorumnanaktan