Soz Kesimi dun akşam sozlendik
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Soz Kesimi dun akşam sozlendik
-
29-09-2022, 22:57:34sozumuz dun akşam kesildi ama cok kotu bir gun gecirdik kızlar. saat 3 gibi kuaforde randevum vardı 2 bucuk gibi babam aradı trafik kazası yapmış karakola goturmuşler yaşlı bir adam arabanın onunde duşmuş beyin kanaması gecirmiş haliyle babamı da karakola almışlar ben ablam sozlum ve abisi butun babamın yanına gittik daha sonra da adamın kaldırıldığı hastaneye. adam huzur evinde kalıyormuş kimsesi yokmuş durumu da cok kotu yoğun bakımdaydı. sozlumun dayısı saolsun huzureviyle irtibata gecti bir suru telefon trafiği oldu saat 5 gibi babamı karakoldan cıkartabildik ve apar topar kuafore gittim bana kalsı erteleyecektim soz olayını ama babam ısrar etti. bir de karakola ilk gittiğimizde beni yanına cağrdı eğer ben cıkamazsam siz hic bir şey olmamış gibi devam edin dedi gozleri doldu. hayır dedim sen olmadan asla olmaz. neyse 6 bucuk gibi evdeydim makyajımı yapar yapmaz erkek tarafı geldi bizimkiler zaten hazırdı. butun aksiliklere rağmen guzel bir akşamdı. adam hala yoğun bakımda dua edin arakadaşlar lutfen kurtulsun :Saruboceq: