kızlar direk konuya gireceğim... 5 yaşını doldurmuş bir oğlum var... şukur sağlığı falan gayet yerinde...
sorun şu ki, yemek yemeyi sevmiyor her sofrada kavga etmekten, dişlerimi sıkmaktan bunalmış durumdayım... sabrediyorum dayanıyorum ama olmuyor.. cocuk yemek yemek istemiyor... anasınıfına gidiyor, ve okulda yemeğini yiyormuş.. hatta arkadaşından duyuyorum tabağını bitiriyor diye... resmen bize gıcıklığına yemiyor gibi.. zorlamak iyi değil diye zorlamıyorum, bu onun canına minnet.. zorladığımda ağlaya ağlaya yiyor bitiriyor tabağını.. kalk sofradan git diyorum ağlayarak gidiyor, sonra yalvarıyo annecim tamam ozur dilerim yiyecem diye, geliyo butun tabağını bitiriyor... hic yiyemese midesi mi almıyor acaba diyecem ama sofradan kaldırınca ozur dileyip donup yiyor.... inanın her akşam kavgaya donuşuyor soframız, az oncede babasını deli etti, mırın kırın catalıyla oynuyor bir kaşık lokma sokmuyor ağzına, her yolu denedik kızlar , ama hani derler ya napıcam ben cocuğa... cıldırıyoruz sofralarda ... arkadaşlarını goruyom hapır hupur goturuyo lokmaları, bizimki bekliyor boyle lutfen bilen birileri yazın, yontem olur, taktik olur... şimdiden teşekkurler...