1,5 aylık bebeğim var. Daha once 1 yaşına kadar yiğenimi buyuttum. Cok bilincliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya calışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırcın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gunduz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su icmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şukur diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkac kere vurdum. Bırakıp kacasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası cocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt ust. Kac kere doktora goturduk bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, muzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını cıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Boyle hayal etmemiştim hic. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya calışıyorum. Delirecem