haziran ayının 26sında hayatıma melek geldi. o gun film şeridi gibi gozumun onunden geciyor.kızlar sizinle epidural normal doğum ve izmirde yaşayanlar icin medical parktaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.hastane personeli sizi cok rahatlatıyor .size bir oda veriyorlar suni sancınızda ilaclarınızda o odada veriliyor.doğum sonrası şerbetinden lokumuna kuru pastadan meyve tabağına herşey geliyor.tekrar doğum yapsam yine aynı hastanede doğum yapmak isterim.herşey duşunulmuş.bebk şekeri ,oda susu,anı defteri,sepeti herşey mevcuttu.sizin pedinize kadar herşeyi veriyorlar.
gelelim epidural doğuma.sancı hissetmediğiniz icin ıkınamıyorsunuz.benim boğazım cok acımıştı.kuru kuruya ıkınmaktandoğum 10dakikada gercekleşti.ama doktorun beni dikmesi de bi o kadar surdu.o gece cok sancım ve ağrım oldu.kucuk tuvaletimi dahi yapamadım.butun gece verilen narkozu kustum.eve dondukten sonra fazla ıkınmaktan dolayı oluşan hemoroidden oturu ayaklarımın uzerine basamıyordum.hatta sanırım sakat kaldım dedim.uzerinden 16gun gecmiş olmasına rağmen dikişler hala cok acı veriyor.epiduralın ağrısı da uc gun surmuştu.bilseydim.epidural istemezdim.sonrası cok acı veriyor.ama herşeye rağmen miniğimin guluşu herşeyi unutturuyor.birde anneler ve kayınvalideler cevredeki diğer bayanlar.her kafadan bi ses cıkıyor kafamız bir dunya oluyor ve kendimizi baskı altında hissediyoruz.en guzeli kimseyi dinlememekmiş takmamakmış