Merhabalar oncelıkle herkese hayırlı dogumlar diliyorum.buradakı hikayeleri hep okumuştum ve bende yazıcam demiştim bugune kısmet oldu.47gun oldu ogluma kavuşalı tarifsız bir sevgi Allah herkese yaşatsın.39+4te hast gıttım hazırlıklıydım cunku oncekı kontrolde dr um bebek o zamana kadar gelmezse dogumu başlatrız demişti.sabah saat on bucuk gıbı hast gıttik ben herzamanki gıbı gıder gelırız dıyodum ama yatış yapılsın dedi dr ben bir garip oldum yukarı cıkın dedi Sekreter elimde dosya cıktık yukarı gırışte kımse yok bekledık epey diğer kapıya yoneldım annemle esımde vardı sız durunda surdan bı sorayım dedim.aynı yermiş meğer iceri gırdım dosyayı getirdim dedim tamm dediler hemen onluk gıydırdıler lavma yaptılar annemle eşim beni bekloyo haberleri yok cıkamadım.sonra annemi almışlar suni sancş verdıler bekledım yavaş yavaş adet sancısı gıbı başladı.zaten normalde de cok sancılı olurdum alışkındım saat başı acıklıgı kontrol ettıler. En son sancım ıyıce arttı sezeryamnnnn istıyorummm dıye bagırıyordum 6cm oldu saat beste geldıgımde 1cm di.doktorumu cağırdılar dogumhaneye gıttık.inanın korkulacak birsey yok adet sancısını duşunun dayanılmayacak bir ağrı değil.5te gırdım 5i 20gece bebişim dogdu.yan tarafta sildiler giydirdiler onu izlemek superdı.dıkışım vardı icte dışta kestiğini falan hıc hıssetmedim.korkmayın sakın .hersey bitti odamıza cıktık bebegımı emzırdım.muhteşem bir duygu. bebegım sarılık oldu sonrasında enfeksıyon oldu eger sezeryan olsaydım hastanede yattık on gun nasıl bakacaktım bebegıme .hayırlı doğumlar herkese.ben dogurduysam herkes dogurur cunku cook korkuyordum.sadece kafanızda buyutmeyın normal olan bu zaten Allah gercekten yardım ediyor.