Merhaba sevgili anneler ...
Sizlerle paylaşmak istediğim aynı zamanda fikirlerinize ihtiyac duyduğum bir konuyu burada acmak istedim. 2 yaşındaki kızım yuksek ateş ve oksuruk rahatsızlığı geciriyor. Bense kızımı ilac kullamı olmadan doğal tedavi yontemleriyle buyutmek istiyorum. Genellikle de oyle oluyor. Soğuk algınlığı, nezle, grip, ateşli hastalıklarda ozellikle şurup kullanmamaya calışıyorum. Bir blog sitesinde bir bayanın bu uygulamayla kızının en fazla yılda bir belki hic hastalanmadığını soyluyordu. Oksuruk şuruplarının hicbir faydası olmadığına dair de bircok sitede yazılar var. Ben o kadar cok arada kaldım ki ...
Kızımın ileride surekli hastalıklarla boğuşmasını istemiyorum ve bu yuzden bağışıklığı guclensin istiyorum. Fakat bugun dayanamadım doktora goturdum. Sabah kalktığında kızımın gozlerinde yeşil akıntı vardı ve ateşi 39 lardaydı korktum. Ama korktuğum gibi olmadı. Doktor 3 kutu şurup yazdı ve şimdi ?ben kendime kızıyorum biraz daha sabredebilseydim kızım yavaş yavaş iyileşebilirdi. Ama anne yureğimi dersiniz artık bilemiyorum şurupları icirdim. Dayanamadım cok halsiz duştu, yemiyor, uyumuyordu.
Anneler sadede gelecek olursak ben sabredemedim icirdim şurupları ama sizce hata mı yapıyoruz ilac icirmekle. Benim gibi ilacsız yaşamı secen var mı aranızda varsa nasıl dayanıyorsunuz ? Şimdiden teşekkurler.
Cocuk Hastalıkları Anneler lutfen bakmadan gecmeyin!!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Anneler lutfen bakmadan gecmeyin!!!