Cocuk Hastalıkları Ne dişmiş arkadaş
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Ne dişmiş arkadaş
-
29-09-2022, 22:29:33Merhaba kızlar kızım şu aralar kok dişleri cıkarıyor gecen ayda bu ayda ikişer tane cıkardı once hafif ateş sonra gribal enfeksiyon ilk defa bu kadar zor cıkardı perşembeden beri uyku haram şukur diş patladı bu sefer oksuruk balgam bu akşam kustu hemen gittik doktora gribal enfeksiyon dedi iki aydır diş nedeniyle olan grip icin gittik bu akşam bu kadar sık hasta oluyorsa kan sayımı yapılması gerekiyor eğer normal cıkarsa bağışıklık sistemi zayıf demektir işin garip yanı gecen Nisan ayından Kasım ayına kadar hic hasta olmadık ustelik benim kızımın bağışıklık sistemi antibiyotik ilaca karşı direnc gostermiş bide gecenlerde bi haberde okudum yanlış serum yuzunden beş yaşındaki kızın kolunu kesmişler şimdi beni topa tutacaksınız biliyorum ama hastanelerden korkar oldum kan sayımı falan kızımın yıpranmasını istemiyorum bebeklerin bu donemlerde vucut direnci zayıf olduğu icin boyle olabiliyormuş offf cok uzattım biliyorum benimde derdim bu ne olur tecrubeli hanımlar tavsiye verin