Ay anlatırken bile anneliğimden utanıyorum. Onceki gun akşam 2 aylık prensim ne kadar emdiyse de doymadı. Sutum bazen cok az oluyo kuzum doymuyo mama takviyesi yapıyorum mecburen. Onceki akşam yine ağlıyo bi derdi var biliyorum emziğini veriyorum saldırıyo. Kesin ac kaldı cocuk diyorum iki kez ust uste emzirdim iki goğsumu birden hem de. Baktım hala aranmaya devam, goğusler sunmuş. Emziği veriyorum yine saldırıyo. Dizime yatırıyorum diz kapaklarımı kemiriyo. Mama verdim haliyle. Yarısını bile icmedi. Acaba diyorum kendi kendime (uyumak istediği zaman mutlaka emmek ister) uykusu geldi de emmek istediği icin mi aglıyo. Goğsumu veriyorum mama felan verirken arada az da olsa sut birikti yutkunuyo sut var farkındayım ama bi cekiyo bi yuttukca bırakıp ağlıyo sonra ofkeyle tekrar tutup emiyo. Boğazı felan mı ağrıyo acaba uşuttum mu cocuğu diye binbir sıkıntıya girdim. O da benle cebelleşmekten yoruldu uyudu. Bi ara kustu... Bunların ustune bi de kabız oldu karnı kocaman oldu 2 gundur ağlıyo yavrum daha bugun zeytinyağı felan vererek duzeldi yazık. daha bugun anladım derdinin ne olduğunu. Meğersem huyu değişmiş benim kuzumun artık uykusu geldiği zaman yalancı emziği istiyo onunla uyuyo. Yani en başında emziğe saldırdığında onu emerek uyumak istemiş ben de anlamayıp elinden almışım emziği. Onun icin saatlerce sızlanıp bulduguna emzik diye saldırmış. ilk aylarda her ağladığında ya da arandığında emzirdiğim icin yine oyle sanmışım ah ne aptalım perişan ettim cocugumu. Bugun tamamen farkettim buldugunu kemirmeyi adet haline getirmiş kuzu. Yatağa yatırıyorum ya yastığı bulup somuruyo ya yorganı. Hic bişey bulamasa elini yiyo

Yuzustu yatırıyorum kanepeyi yalıyo. Dizime yatırıyorum diz kapaklarımı kemiriyo

Araştırdım ikinci ayda artık normalmiş ama. Oğlumdan defalarca ozur diledim derdini anlamadığım icin anneliğimden utandım ama oldu bi kere. Şimdi de aklıma geldikce guluyorum

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edinn kızlar yalnızım napim bi evlendik ustune de cocuk olunca eş dost terkettii anlatcak kimsem yok