merhaba 7 aylıkken bebeğim kusma ve oksuruk icin ozel hastaneye goturdum orda da kusunca ve ateşı yukselınce kusma icin ilac verıldı meptamıt kusma onleyıcı damardan verıldı kısa surede cocuk da gozler kaymaya başladı havale gecirdi oan oldum okadar bağırmışımkı dr cok korkmuş ama onun yuzunden olddu cocugun o laca karsı alarjısı varmış bilmiyorduk aslında o ilacı bebeklere kesınlıkle verılmezmış dr lar korkarmış benım yavruma verıldı 2 gece yattık hastanede 9 aylık ken terslık oldu ve bebeğim duştu 3 gun sonra gece cocuk uyandı uyumak ıstemıyor oyalandık neyse uyudu yarımsaat sonra beşiğinde ıhılarken ınlerken farkettım aldım kucağıma titriyor bıraz salladı kendını ve bayıldı acile goturduk konvınasyon nenıldı. ve arka arkaya her nobetı farklılaştı ve sonunda epilepsi nobeti dnıldı tedavıye başladık 9 aylıktı suan 14 aylık ve 2 tane ilac kullanıyoruz tegrotol ve keppra norolojı uzmanı bakıyor emar temiz cıktı ama eeg de sol tarafında bulgular raslandı memnunuz dr umuzdan da aslında ilac lar sayesınde 2 ay gecirmedi 2 ilacı kesmeyı dusunurken grip aoldu ateş derken 2 ay ardından 15 gun icerisinde 3 nobet gecirdi bunları anlatmaak kolay ama yaşamak okadar zorkı ne gece ne gunduz her dk tetiktesın evladının cırpınmasını gormek ve elinden hic birşey gelmemesı nekadar acı anne ve baba icin ben duşuncelerinize ihtıyacım var dr atlatabıleceği duşuncesinde bizde ole kotuyu dusunmek bıle istemıyoruz eşimde bende ilgisiz anne baba da değiliz biz hatay iskenderunda yaşıyoruz ist a duşunduk ama nobetlerın sıklaşmması korkuttu yola kesinlikle gelemıyor bebeğim araba ya bınmek ıstemıyor huzursuz oluyor uyumadığında cok korkuyorum ac bırakmmamaya calışıyorum emzırıyoorumda sızden tavsıye ve onerı almak istiyorum yardımcı olursanız cok memnum olurum cok tsk ederım