Tuvalet Eğitimi Bana bir care
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi Bana bir care
-
29-09-2022, 22:07:28Merhaba anneler, kizim 3 yasinda, 22 aylikken tuvalet egitimi tamamladik, 12 gunde ogrendi, gece bile kalkar kendi kendine yapardi, 1 sene sonra yani bu yaz kardesi oldu, altina yapmalar basladi, kaka cis hepsini altina yapiyordu. Kiskancliktandir dedim ve 4 5 ay sonra cis olayi duzeldi kendi kendine. Ama kaka sorunu devam ediyor. 8 aydir kakasini tuvalete yaptigi sayilidir. Kakasi gelince gidip bi yere oturup altina yapiyor. Bazen gozumun icine baka baka yapiyor. Surekli kaka temizlemekten yoruldum. Genelde sakinim ama bazen onu oyle her yeri kaka hatta yerde kakalar gorunce dayanamiyorum. Bez bagla diyorlar ama bu kadar zaman sonra basa donmek istemiyorum. Nisanda okula baslayacak, bu yuzden veremiycem, dislanir diye korkuyorum. Ilgi eksikliginden oldugunu duşundum, ama simdk ikinci cocugum 7 aylik oldu, duzenimiz oturdu yavas yavas, daha.cok vakit gecirmeye basladik.yasadigimiz yer itibariyle disari yalniz cikamiyoruz evdeyiz cogu zaman. Benim durumumda olan arkadaslara bakiyorum, yani cocuklari kucuk olan, cocuklari huysuz vs ama boyle sorunlar yok. Benim kizim mutlu uyumlu bir cocuk, yasitlarina gore cok olgundur, yaramazlik da cok yapar ama kendi sorumluluklarini almis bir cocuk, neden boyle yapiyor anlayamiyorum. Lutfen bana bir care, kaka kokularindan ve temizlemekten biktim