Bende Hamile kalmadan once hep burdan doğum hikayelerini okur hayal kurardım cok şukur rabbim nasip etti banada.. 2009 temmuzda evlendik ilk 1 yıl duşunmedik Sonra yavaştan artık bizimde cocuğumuz olsun dedim tamda ozaman kk keşfettim.. 1 N yıl olmayınca doktora gittik kontroller tahliller ilk bişey yok dendi sonra Hsg cekildi sağ tupun kapalı dendi Bikac ay yumurta takibleri sonunda aşılama yapıldı o ay Okadar inanmıştımki olduğuna hatta hamile gibi dolaşıyordum ama nasip olmayınca olmuyor.. Doktor değiştim gittiğim yerde son bi aşılama olmazsa tup bebek yapacaktım orda rahim icinde perde var laporaskopi ve histereskopi yapılıp sonrasında tedavi yapalım dediler istemedim Başka bi doktora gittim oda bikez daha aşılama deniyelim dedi kabul ettim ve başladık tedeviye iki gunde bir yumurta takibine gittim tek bir yumurta vardı oda sağda yani kapalı tarafta.. İptal edildi aşılama nedende hic uzulmedim zaten Ramazn ayına girecektik bayram sonu İstanbul tup bebek merkezini araştırıyordum ve Oray'a giderim diye plan yapıyordum.. 1 hafta oruc tutmuştuk ve ben misafir davet etmek icin hasta olmayı bekliyordum olacak gibiydim ama birtutlu olmuyordu hic ihtimal vermesemde bi test yapayım dedim ve yaptığım gibi cift cizgi 3 yıl boyunca neredeyse her ay yapardım hayali silik bile gormedim hic.. Hemen kan tahlili yaptım ve evet mucizem gelmişti rabbime sonsuz şukurler olsun.. Biraz zorlu bi hamilelik gecirdim yuksek tansiyon şeker gunde 2 kere insulin yaptım ama herşey değerdi oğlum icin.. Normal doğum istiyordum hep doktorumda hep şeker ve tansiyon problemim olduğu icin Sezeryanada hazırlıklı olmamı soyluyordu..40. Haftam doldu ama Bebek ne doğum kanalına indi nede acılmam oldu oyuzden doktorumla 24.03.2014 pazartesi ye karar verdik.. Sabah 8 de gittik hasteneye yatışım yapıldı sipinal istedim oğlumun dunyaya gelişini gormek istedim ama hem heyecan hem korku titreme tuttu eşim annem ablam gorumcem arkadaşlarım kalabalıktı epey destek oldular hepsi.. Serumlar bitikten sonra ameliyathaneye alındım.. Hep dua ediyordum ama ameliyathaneye alınır alınmaz butun korkularım gecti nedense.. Anastezi yapıldı guleryuzuyle doktorum geldi ve ben daha bişry anlayamadan birden bak annesi bebeğin diye oğlumu kaldırıverdi doktor hemen goğsume doğru tuttular aman allahım duyduğum en guzel ses ve en guzel şey bu hıckıra hıckıra ağladım hayatımın en guzel anıydı o an.. Sonrasına cok şukur rahattı akşama ayaklandım oğlumu emzirdim herşeyiyle ilgilendim.. Ve rabbim bana ikinci Hediyeyi gonderdi oğlumu emzirirken daha 18 aylıkken tekrar hamile olduğumu oğrendim ikinci paşam geliyo Allah'ın izniyle. Kimse umudunu yitirmesin yeterki allah ol desin en umutsuz olduğunuz Zaman'larda bile rabbim nasip ediyor.. Herkese kolay doğumlar diliyorum..