1 haftadır sahibinden ve Letgo'da 2. el Ryzen 5600G 16 GB RAM 500GB SSD'li sistem bakıyorum. N11'den az once hepsini sepete ekledim 7500 lira fiyat cıktı. Aynı sistemi en ucuza ilana koyan arkadaş 6500 lira yazmış. 8bin yazanlar 7bin yazanlarda bayağı var. Ben maymun istahli bir insanım Letgo'yu cıktıgindan beri kullanirim 15 tane urun sattim herkesten 5 yıldız aldım basarili saticiyim kendi capimda. Tezek koysam satarım yani o derece
Neden sahibinden ve Letgo'daki bilgisayar ilanlarının fiyatı sıfırı ile neredeyse aynı?
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Neden sahibinden ve Letgo'daki bilgisayar ilanlarının fiyatı sıfırı ile neredeyse aynı?
-
29-09-2022, 22:00:28Merhaba.
1 haftadır sahibinden ve Letgo'da 2. el Ryzen 5600G 16 GB RAM 500GB SSD'li sistem bakıyorum. N11'den az once hepsini sepete ekledim 7500 lira fiyat cıktı. Aynı sistemi en ucuza ilana koyan arkadaş 6500 lira yazmış. 8bin yazanlar 7bin yazanlarda bayağı var. Ben maymun istahli bir insanım Letgo'yu cıktıgindan beri kullanirim 15 tane urun sattim herkesten 5 yıldız aldım basarili saticiyim kendi capimda. Tezek koysam satarım yani o dereceilana koydugum urunu durumuna gore sifirindan en az yuzde 25 aşasına yazarım ki urun satılsın. Nitekim de hemen satılır acaba ben yanlış mı yapıyorum?