son catı muaynesinde doktorum normal yapabilirsin cok musait yapın demişti.. bende zaten normal istiyordum ama tabi korkuyordum en cokta kesi esnasında acı duymaktan..
doğumun son gunune kadar yuruyuş yapmamın cok faydasını gordum.. cok esnek ve rahattım.
gelelim doğuma

sabah 10 gibi uyurken belimde hafif bir ağrı hissettim sanki isal olmuş gibi karnımda ağrıyordu.. ama aklıma hic doğumun başladığı gelmedi.. bu arada 41 haftanın son gunundeyim

k.validemi aradık annemleri aradık herkes panik.. saat oldu tabi 11:30 falan. ağrı sıklaşmaya başladı iyice annemleri bekliyoruz hastaneye gidelim diye.. onlarda 30 yoldan gelicekler.. k.valide panik doğurucaksın hadi gidelim onlar hastaneye gelir dedi. ok dedik cıktık yola..
arabada eşim muzik acıyo falan.. sadece sancı gelince burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim resmen ağrıyı hissetmiyorsun o derece etkili.. bi ara dedim benim kakam geldi

neyse vardık hasteneye acilden giriş yapıyoruz. drlar beni bekliyorlar ben heycandan nasıl konuşuyorum anlatamam

kimseye iş bırakmadım

kafalarına gore iş yapmaya calıştılar ama yemedi

14:00 da catala alındım. karşımda bir dr. 3 ebe 1 hemşire bana bakıyor. cunku gram bağırma ağlama yok

sancı gelirken ıkınmak cok onemli .. sancı yoksa asla ıkınmıcak ve bağırmıcaksınız allah korusun bebek tehlikeye girer..
2 ıkınma sonrası oğlumu kucağıma aldım.. resmen şoka girdim saf saf bakınıyorum etrafa

sıra geldi dikiş işlemine

hatta cok gulduk dikiş atılırken diyorum madem kestin duzgun dik

butun işlemler bitti ben ve oğluşum odamıza giderken eşimi gordum ve bende o an flim koptu.. nasıl ağlıyorum anlatamam.

velhasıl oğlen 12 de girdiğim hastanede 14:30 da kucağıma oğlumu aldım

allah herkese bu duyguyu tattırsın.. şimdi kızıma hamileyim inşallah tekrardan boyle guzel bir doğum geciririm..